Fotokonkurrencen for Hørsholms skoler i maj 2018

Vi modtog 65 kreative og spændende billeder i alt, fra 35 forskellige børn i alderen 7-15 år. Det var dejligt at se hvilke motiver deltagerne havde valgt og hvad de fokuserede på.

Kulturudvalget under kirkegårdsbestyrelsen satte sig ned og gik alle billederne igennem for at finde vinderne. Vi vurderede ud fra, hvad den enkelte deltager havde fokuseret på og vægtede samtidig at udpege fotos som var spændende at kigge på, og hvor man ikke var i tvivl om, at de var taget i forårsmånederne.

Det var positive mail vi fik fra børnene, forældre og lærer. En 2 klasse havde benyttet lejligheden til at få en snak omkring forskellen på urnegravsteder contra reelle gravsteder, ligeledes en snak omkring savn og døden. Nogen af forældrene fik en god snak omkring døden og gravsteder. Og flere af både forældre fik ligeledes den oplevelse at kirkegården var et smukt sted og andre fik lejlighed til at finde Pokomon.

Det var vores ideen på kirkegården – at børn skulle lærer kirkegården at kende og få indblik og en snak omkring disse emner. Hvilket også er lykkes fint ud fra de tilbagemeldinger vi fik.

Vi endte med følgende tre billeder som repræsenterer hver deres tema:

Billede 1
Flot kombination af naturen og arkitekturen på kirkegården. Spændende og kreativ kamerateknik og flot vinkel

Billede 2
Smukt og idyllisk billede af en af kirkegårdens søer, med fokus på naturen

Billede 3
Fint billede som viser forårssolens lys på et af kirkegårdens områder

Præmierne blev uddelt til:

1 præmien gik til
Mikkel fra 7 klasse på Vallerødskolen

2. præmien gik til
Oliver 7 klasse på Vallerødskolen

3 præmien gik til
Anna 2 klasse på Usserød skole


Se alle de kreative og spændende billeder her: